diumenge, 19 de març del 2017

Mercenaris!

Tots aquells professionals que per diners feu i mentiu el que calgui, que obreu fent i trepitjant el que calgui només en vista d'un salari, sou Mercenaris!

Tots aquells professionals del món de la psiquiatria i psicologia que redacteu informes pericials cobrats a preu d'or on en les seves conclusions inventeu tot tipus de calumnies per beneficiar al seu client, que solen ser agressors masclistes amb recursos econòmics, que esteu a sou del patriarcat més violent a canvi d'omplir les vostres butxaques i els vostres comptes bancaris i mantenir el luxós despatx al barri més car de Barcelona, sou Mercenaris!

Tots aquells professionals del dret que compreu a testimonis falsos i inventeu proves per a defensar agressors masclistes, agressors sexuals, pedòfils i corruptes, per aconseguir  la seva absolució o la llibertat d'aquests individus, sou Mercenaris!

Tots aquells treballadors públics que serveixen com a súbdits obedients del poder institucional, que són font de corporativisme i amagueu a consciència amb el seu silenci la victimització secundària i violència institucional diària, sou Mercenaris!

Tots aquells professionals del cos policial i de la medicina forense que es creuen amb el dret de jutjar i prejutjar a les víctimes de delictes sexuals i supervivents de violència masclista amb comentaris vexatoris, que qüestionen la credibilitat dels fets narrats, que culpabilitzen a les víctimes del delicte patit, sou Mercenaris!

Tots aquells professionals del món social que únicament escalfeu la cadira per cobrar la nómina a final de mes, perquè creieu que no hi ha res a fer i per això no feu res de res, sou Mercenaris!

Tots aquells polítics que esculliu beneficiar a una gran empresa o un banc abans que prioritzar els problemes i necessitats bàsiques del poble, sou Mercenaris i corruptes!

Tots aquells jutges i fiscals que des de la galàxia llunyana on viviu abuseu del vostre poder i les lleis per reprimir i castigar a les persones i professionals que amb coratge denuncien la violència institucional en comptes de fer justícia, sou Mercenaris!

Davant les amenaces, els insults, la coacció i la por, davant les vostres violències us diem que sou Mercenaris! Els diners que cobreu estan tacats de sang i dolor de les dones supervivents! 
El patiment que esteu generant Mercenaris, no quedarà en la impunitat i nosaltres la resistència antimasclista no callarem mai, no ens rendirem mai, cada cop som més i anem a per vosaltres!

Rubén Sanchez

1 comentari:

Anònim ha dit...

Olé, Rubén. Que se oiga alto y claro.
Fran.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...