dilluns, 8 d’agost del 2016

Caçar pokémons masclistes GO!


Es pot establir algun tipus de conversa o diàleg amb un individu que amenaça amb violar a una dona? Algú que quan dones un argument fonamentat o una dada estadística insulta? Algú que utilitza imatges de companyes feministes sense cap consentiment per fer memes masclistes? No, block and spam. això és CAÇAR POKÉMONS MASCLISTES.

El col·lectiu de matxitrolls i matxirulos a les xarxes socials augmenta cada dia com els pokémons, també s’engreixa el grup de còmplices covards que fan difusió i rt de les seves agressions masclistes.

Preocupa que fins i tot organitzen campanyes de recollida de diners per realitzar documentals que volen donar força als seus tòpics i mites masclistes, per encara tenir més suport de l’opinió pública, tot i que cal dir que la ràpida resposta i resistència feminista ha aturat recentment un d’aquest maleïts projectes #silenciados...

Tot un conjunt d’emocions bulleixen dins meu: preocupació, ràbia i indignació conviuen simultàniament, perquè estic observant darrerament que determinats matxitrolls i neomasclistes que tenen popularitat estan “crescuts”, m’explico, es veuen amb la capacitat i el dret d’orquestrar campanyes en contra de determinades companyes feministes que han denunciat de forma admirable els discursos i pràctiques d’aquests personatges, han denunciat de forma contundent que aquests agressors estan incitant a la violència masclista, i el perill i terribles conseqüències pot tenir això. El fabricant de violadors en sèrie Àlvaro Reyes “the game” s’ha atrevit a denunciar per delicte contra l’honor a una companya que demana el tancament del seu canal de youtube,  estem en “el mundo al reves” com diria Galeano és l’agressor qui denuncia en comptes de ser denunciat... també cal dir que s’està organitzant la resistència i ahir va ser TT #STOPAlvaroReyes.

Per animar aquest agost us proposo aquest nou esport (encara no és olímpic), Caçar Pokémons Masclistes o Matxitrolls, aquí us facilito una petita classificació per detectar diferents espècies masclistes amb una sola neurona que connecta la punta del penis amb el tronc encefàlic. Actuen principalment sota anonimat o no a les xarxes socials.

Matxirulo o Matxuno: Subespècie homínid matxigarruludinus que fa de la seva ignorància un arma de destrucció massiva contra les dones, a través dels seus pensaments, actituds i comportaments masclistes injecta toxicitat allà on respira. Afortunadament està en perill d’extinció tot i que fa 5000 anys que circula pel món. Es caracteritza per la seva mitja neurona que només li permet articular frases o tweets amb 4 o 5 paraules de les quals 2 són Puta, Guarra, Perra, A fregar, me comes la polla, mira que peras ...Aconsegueix construir un cop l’any un frase de 6 o 7 paraules amb el risc que li explota el cervell autodestruïnt-se, perquè ha forçat la màquina, una llàstima.

RABOlucionaris: La pedagoga feminista Eva els va descobrir en una expedició fa pocs anys i els hi va posar nom, hi ha dos famílies: els Anarkomachos també anomenats MatxoPunks i els Masclistes-Leninistes, totes dues subespècies son subtipus de la família dels Masclistes progres que ells mateixos es pensen que són d’extrema esquerra quan el que són d’extrema mentalitat patriarcal, alguns fins i tot parlen en femení i utilitzen arguments una mica elaborats pseudofilosòfics, pseudobiològics, pseudopolítics,...i creuen que el patriarcat també els oprimeix a ells...en perill d’extinció gràcies a la lluita feminista.

Matxielegant: Subespècie homínid neomasclista molt educat i correcte en los palabros i les formes, però que dispara un verí coent sota cada mot, en moltes ocasions en forma de pregunta parany amb doble vincle dirigida eficaçment a posar-te dels nervis...

Aquestes subespècies poden combinar-se i aliar-se entre ells, i reproduir-se com els gremlins, compte!! per això són POKÉMONS MASCLISTES o MATXITROLLS, ara les podeu caçar a través de twitter, facebook, i youtube principalment. 
Ànims i segur que descobriu més subespècies!!

Bona cacera! Afileu les pokeballs feministes!

Cap agressió sense resposta!

Salut
Rubén Sanchez
@RobenFawkes

Banda sonora del post: Klitosoviet https://www.youtube.com/watch?v=fG3oO67CZA8&index=19&list=PLFNJJbk3r72R_MEK9kEUGfDCEhnqfOTnK

PD: Aquí la classificació de MACHUNOS molt més elaborada de la companya Irantzu Varela del Tornillo: 
https://www.youtube.com/watch?v=Lm7QY_RIELU

I aquí la classificació de les companyes Locas del Coño: Premios TopMatxitrolls Gener 2016: 
http://www.locasdelcoño.com/2016/02/premios-machitroll2016-top-10-enero/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...